Gastbijdragen op Keti Koti Tilburg

Gastbijdragen zijn publicaties op ketikoti-tiburg.nl van mensen die een enkele keer of af en toe een verhaal hebben geschreven, dat zij graag gepubliceerd willen zien.

De redactie van ketikoti-tilburg.nl staat hier open voor, want het maakt het nieuws gevarieerder.

Zie ook de Gastbijdragen Opent in een nieuw venster die al op ketikoti-tiburg.nl staan.

Waar moet een gastbijdragen aan voldoen

Als u een verhaal heeft waarvan u denkt dat het geschikt is als gastbijdrage, let dan op de volgende uitgangspunten.

 1. U heeft het verhaal zelf geschreven.
 2. Het verhaal heeft een relatie met de doelstellingen van Keti Koti, wat blijkt uit de inhoud. En zo niet: overtuig ons in uw begeleidende e-mail waarom het toch op Ketikoti-tiburg.nl thuishoort.
 3. Het verhaal is geen (verkapte) reclame voor een commerciële organisatie of product.
 4. Het verhaal wordt geplaatst onder vermelding van uw eigen naam. (Anders dan een persbericht, dat onder de naam van een redacteur wordt geplaatst.)
 5. Door inzending van uw verhaal geeft u Ketikoti-tiburg.nl voor altijd het recht om het te publiceren en gepubliceerd te houden. U kunt niet op een later moment eisen dat we uw verhaal verwijderen.
 6. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud.
 7. Indien u verwijst naar (een) andere bron(nen) buiten Ketikoti-tiburg.nl, stuur dan een link mee naar de bron.
 8. Indien u beeldmateriaal meestuurt, zorg ervoor dat dit beeldmateriaal rechtenvrij gebruikt mag worden voor publicatie. Vermeld de naam van de fotograaf en geef expliciet toestemming voor publicatie.
 9. Spel- en typefouten maken we allemaal, die corrigeren we even. We gaan uw verhaal echter niet herschrijven. Tip: Zie bij twijfel de leidraad van Woordenlijst.org Opent in een nieuw venster of de taaladviezen van het Genootschap Onze Taal Opent in een nieuw venster.
 10. Stuur uw verhaal bij voorkeur: in een txt-bestand (kladblok) of een Word-bestand zonder opmaak. Plak beeldmateriaal echter niet in of tussen de tekst, maar stuur dat ‘los’ mee in de bijlage, als .pdf- of .jpg-bestand.
 11. Bij Ketikoti-tiburg.nl werken alleen onbetaalde vrijwilligers. U kunt geen (financiële) vergoeding ontvangen voor uw Gastbijdrage.
 12. De redactie van Ketikoti-tiburg.nl behoudt het recht om een gastbijdrage niet te plaatsen.