De NPO heeft lak aan Hindoestanen!

[av_section min_height=” min_height_pc=’25’ min_height_px=’500px’ padding=’huge’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_margin=’0px’ custom_margin_sync=’true’ custom_arrow_bg=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=’#71953d’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’center center’ repeat=’stretch’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” id=” custom_class=” aria_label=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k9v3cp54′] [av_heading heading=’De NPO heeft lak aan Hindoestanen!’ tag=’h1′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=’blockquote modern-quote’ size=’60’ subheading_active=” subheading_size=’25’ margin=” margin_sync=’true’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#ffffff’ av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-keigtwnq’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] The Chain is Broken
[/av_heading] [av_textblock size=” font_color=’custom’ color=’#ffffff’ av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kcbpt8ag’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] Afgelopen woensdag organiseerde de NPO een benefietshow voor de COVID-19 slachtoffers van Suriname. Wat een mooie gelegenheid moest zijn om Suriname in al haar geuren en kleuren te tonen aan een groter publiek werd (wederom) een Afro-Surinaams (zie Black Lives Matter) feestje onder leiding van Jorgen Raymann en Humberto Tann. Wij spraken diverse mensen uit de Hindoestaanse gemeenschap over deze NPO faal en de ophef die daardoor is ontstaan in de Surinaamse gemeenschap. #UPNL
[/av_textblock] [/av_section][av_button label=’Meer informatie’ link=’manually,https://www.facebook.com/watch/?v=321737649222913′ link_target=” size=’large’ position=’left’ label_display=” title_attr=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-kcbprpho’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] [av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=” codeblock_type=” av_uid=’av-kcboxlwo’ alb_description=” id=” custom_class=”]
[/av_codeblock]
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.