Nieuwe Serie – Welkom in de IJzeren Eeuw

[av_section min_height=” min_height_pc=’25’ min_height_px=’500px’ padding=’huge’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_margin=’0px’ custom_margin_sync=’true’ custom_arrow_bg=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=’#71953d’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’center center’ repeat=’stretch’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” id=” custom_class=” aria_label=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k9v3cp54′] [av_heading heading=’School TV’ tag=’h1′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=’blockquote modern-quote’ size=’60’ subheading_active=’subheading_below’ subheading_size=’25’ margin=” margin_sync=’true’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#ffffff’ av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kejo1qw9′ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] Welkom in de Ijzeren eeuw
[/av_heading] [/av_section][av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kcbpt8ag’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] Om racisme goed te kunnen begrijpen, moeten we de bittere kant van de Nederlandse geschiedenis kennen. Slavernij en kolonisatie maken hier onderdeel van uit.

In de serie Welkom in de IJzeren Eeuw zie je in scherpe sketches de positie van Nederland vroeger en waarom bijvoorbeeld de afschaffing van de slavernij in 1863 eigenlijk helemaal geen echte afschaffing was.

Bekijk de hele aflevering hier
[/av_textblock] [av_button label=’Meer informatie’ link=’manually,https://schooltv.nl/video/welkom-in-de-ijzeren-eeuw-nederland-overzee/?fbclid=IwAR1Lq6p-rRkRSZAhRN0oqZ-NgIQBlQ_4h7o8RxNJZ77WQi8viQ3H0cbQqZ8′ link_target=” size=’large’ position=’left’ label_display=” title_attr=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-kcbprpho’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] [av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=” codeblock_type=” av_uid=’av-kcboxlwo’ alb_description=” id=” custom_class=”]
[/av_codeblock]

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.