#RijksmuseumUnlocked: The Chain is Broken

[av_section min_height=” min_height_pc=’25’ min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_margin=’0px’ custom_margin_sync=’true’ custom_arrow_bg=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=’#71953d’ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’center center’ repeat=’stretch’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” id=” custom_class=” aria_label=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k9v3cp54′] [av_heading heading=’#RijksmuseumUnlocked: ‘ tag=’h1′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=’60’ subheading_active=’subheading_below’ subheading_size=’25’ margin=” margin_sync=’true’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#ffffff’ av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kcboz6re’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] The Chain is Broken
[/av_heading] [/av_section] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kcbpt8ag’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Tentoonstelling Slavernij in het Rijksmuseum

 12 februari 2021 t/m 30 mei 2021

Een tentoonstelling over slavernij. Niet als een zwarte bladzijde die je kunt omslaan, maar als een onlosmakelijk onderdeel van onze geschiedenis. Een geschiedenis die minder ver achter ons ligt dan we denken: vier of vijf generaties terug in de tijd en je komt bij slaafgemaakten en slaveneigenaren.

In 2021 presenteert het Rijksmuseum voor het eerst een tentoonstelling over dit onderwerp.
[/av_textblock] [av_button label=’Meer informatie’ link=’manually,https://www.rijksmuseum.nl/nl/slavernij’ link_target=” size=’large’ position=’left’ label_display=” title_attr=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-kcbprpho’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] [av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=” codeblock_type=” av_uid=’av-kcboxlwo’ alb_description=” id=” custom_class=”]
[/av_codeblock]

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.