Tentoonstelling Onias Landveld komt naar Museum De Pont museum, Tilburg

Officiële opening bij de Pont

U bent welkom voor deze officiële opening op:

18 februari 2023 van 14:00 uur tot 17:00 uur

in De Pont museum, Tilburg

Bekijk het Evenement

Wat is Kunu?

Kunu is een multimediaal project waar woordkunst samenkomt met muziek en animatie. Het project bestaat uit een animatiegedeelte en een voorstelling.

Kunu: Animatie

Acht teksten van Onias Landveld vormden de leidraad voor componisten en animatoren om een bijzonder verhaal van menselijke strijd en groei vorm te geven. Een strijd die wordt vormgegeven door de gevolgen van trans- en intergenerationele overdracht. De animatie heeft een overkoepelend verhaal van ongeveer 30 minuten, maar kan ook opgesplitst worden in 8 afzonderlijke animaties. Deze kunnen los van elkaar worden bekeken. De animatie wordt in zijn geheel verstuurd naar festivals en tentoonstellingen.

Kunu: voorstelling

Kunu de voorstelling is een avondvullend programma van anderhalf uur. Bovengenoemde animaties vormen één geheel met live gespeelde theaterteksten. Onias speelt in de voorstelling de rol van Elegua, een geest uit de Winti en Afro-Caraïbische cultuur, die het publiek door de animaties leidt.

Over Onias Landveld

Theatermaker, Play Wright, Poetry & Spoken Word Artist, Voice Actor, Freelance Schrijver

Onias Landveld (Paramaribo, 1985) is een verhalenverteller. Hij schrijft, spreekt, dicht en inspireert. Sinds augustus 2017 is hij voor twee jaar de stadsdichter van Tilburg.

Zijn talent deelt hij graag via concepten, workshops en spreek cursussen. Maar het podium is waar hij het liefst staat. In 1989 ontvluchtte hij samen met zijn familie de Surinaamse burgeroorlog.

Na 3 jaar te hebben gewoond in Utrecht, vertrok het gezin weer naar zijn geboorteland. Sinds 1998 woont hij in Tilburg.

Onias Landveld op Social Media

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.