Kaseko in concert Met o.a. Clifton Braam

2 December
Schouwburg Tilburg
20:00u – 22:35u / Concertzaal

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Hierbij kun je denken aan muziek van onder andere Cojunto Latinos,, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Mastersen nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Kaseko in concert, uitgevoerd door een 16-mans band, is een reis door de Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot 1980, humorvol aan elkaar gepraat door de befaamde Surinaamse stand-upcomedian Clifton Braam. Een avond muziek en cabaret, waarbij stil zitten onmogelijk is.

Koop hier uw ticket 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.