F O R T B O E K O E

[av_section min_height=” min_height_pc=’25’ min_height_px=’500px’ padding=’huge’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_margin=’0px’ custom_margin_sync=’true’ custom_arrow_bg=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=’https://ketikoti-tilburg.nl/wp-content/uploads/2020/05/keti-koti-stichting-online-event-het-zuidelijk-toneel-herdenking-vrijheid.jpeg’ attachment=’4822′ attachment_size=’full’ attach=’scroll’ position=’center center’ repeat=’stretch’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_enable=’aviaTBoverlay_enable’ overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” id=” custom_class=” aria_label=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-k9v3cp54′] [av_heading heading=’F O R T B O E K O E’ tag=’h1′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ size=’60’ subheading_active=” subheading_size=’25’ margin=” margin_sync=’true’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#ffffff’ av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-kap1cbjt’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] ‘Ook de eilanden hebben daarvoor gevochten’
[/av_heading] [/av_section] [av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-7kb3p’] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k9v3so7r’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] F O R T B O E K O E | In het kader van Keti Koti; de herdenking en viering van de afschaffing van de slavernij op 1 juli 2020 , verdiepen 17 jongeren zich bij in verhalen uit de koloniale geschiedenis van Nederland.

Op 27 & 28 juni brengen ze deze verhalen naar je toe, omlijst met een maaltijd uit de Creools-Surinaamse én Antilliaanse keuken. Op veilige afstand nemen ze je mee naar Fort Boekoe zodat ook in tijden van Corona en afstand aandacht gegeven kan worden aan dit belangrijke deel van onze geschiedenis. Samen herdenken en vrijheid, gelijkheid en verbondenheid vieren; Tot ziens bij het Zuidelijk! Let op! In verband met de geldende beperkingen en de capaciteit zijn de plekken zijn beperkt, aanmelden voor 14 juni via onderstaande link! @erwinboschmans @stichtingcomite30juni/1juliTilburg
[/av_textblock] [/av_one_full][av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-kap1hcmd’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] [av_image src=’https://ketikoti-tilburg.nl/wp-content/uploads/2020/05/keti-koti-stichting-online-event-het-zuidelijk-toneel.jpeg’ attachment=’4823′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=’yes’ font_size=” appearance=’on-hover’ overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-kap1g4av’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”] Online Dialoog
[/av_image]

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.